RCA Newsroom laat drone met eerste Zeeuwse mosselen bij Sergio Herman landen

RCA Newsroom laat drone met eerste Zeeuwse mosselen bij Sergio Herman landen

De eerste oogst Zeeuwse mosselen werd in Yerseke opgevist en bengelde wat later aan een drone richting Zeebrugge, met als eindbestemming het nieuwe pop-uprestaurant Moules Frites van Sergio Herman en Syrco Bakker. Daarmee is het nieuwe seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen officieel afgetrapt. Een beloftevol seizoen, want volgens kenners is de kwaliteit uitzonderlijk goed. In navolging van België heeft Nederland sinds de start van het seizoen ook zijn eerste mosselautomaat. Liefhebber Johan Boskamp haalde de eerste portie uit de muur (tot hilariteit in Villa Sporza).

Mosselen en de zomer: een traditie. Al evenzeer een traditie: RCA die in opdracht van Nederlands Mosselbureau het hele gebeuren in goede banen leidde. De RCA Newsroom stond in voor de gehele persbegeleiding.

Voor meer informatie:

RCA I Wenche Janssens I account manager I wenche@rca.be I 0477 94 95 90
RCA I Tom Van den Bergh I CEO I tom@rca.be I 0496 636 066

Over RCA

Bringing bright people together.  

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy  samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

RCA
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt