RCA in de bres voor huisartsen

8 op de 10 Belgische huisartsen zijn jaarlijks slachtoffer van geweldadige patiënten. En dat is niet per se fysiek geweld, maar ook verbaal. Daar willen RCA en IBZ (Federale overheidsdienst Binnenlandse zaken) een einde aan maken. Hiervoor zetten ze een sensibiliseringscampagne op poten die het geweld tegen artsen een halt moet toeroepen. De campagne drukt patiënten met de neus op de feiten, via affiches in de wachtzaal, sociale media en online videos. De confronterende affiches bundelen, dankzij de uitgekiende art direction,  zowel de verborgen agressieve ondertoon, alsook de positieve boodschap. Ze zetten patiënten aan om twee maal na te denken over de toon die ze gebruiken naar hun arts toe en om meer respect te tonen. Want geweld naar artsen, dat slaat nergens op. 

Bringing bright people together.
Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

Voor meer info:
RCA - Stéphanie Romano - stephanie.romano@rca.be - 011 590 590

Over RCA

Bringing bright people together.  

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy  samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

RCA
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt