HR-manager RCA vermijdt maar net burn-out.

In schoonheid beginnen, zeggen ze dan. RCA verwelkomde eind 2019 5 nieuwe collega's en dat was serieus doorwerken voor de HR-afdeling. Kerstverlof? Short-ski, ja.

Design director Jonathan Danko (ex-Intracto) zal samen met creatief directeur Bart Klerckx en strategisch directeur Tom Van den Bergh mee instaan voor de uitbouw van uitgebreide strategische merk- en brandingtrajecten, designsystemen en merkarchitecturen. 

Senior creative team Jan Leenders en Nicholas Sterckx (ex-Serviceplan, ex-Mirum) gaan heel wat creatieve ass kicken en brengen jaren (zeg maar gerust decennia) aan ervaring mee. Kirsten Van de Werf (ex-Tectum), corporate PR-manager, versterkt het team van PR-experts. Dat doet ook Erik Lenoir (en zijn jaren ervaring in diverse PR- en coachingsdomeinen), die nu al liefkozend Het Zwitsers zakmes van de PR genoemd wordt.

Story image

 

Bringing bright people together.
Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

Voor meer info:
RCA - Ivo Clerix - ivo.clerix@rca.be - 011 590 590

Over RCA

Bringing bright people together.  

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy  samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

RCA
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt