#caredownthere

RCA x Saforelle

Om de naamsbekendheid van Saforelle - producten voor de intieme hygiëne van de vrouw - te verhogen in Vlaanderen, besloot RCA open en bloot (nou ja) dit taboe bespreekbaar te maken. 1 op 2 vrouwen, zo blijkt uit een onderzoek bij 1000 vrouwen, vindt namelijk dat er niet openlijk genoeg over intimiteit en verzorging gesproken wordt. Een mooi verhaal, dat bedacht en gestuurd werd vanuit de Newsroom.

Door een herkenbaar symbool te ontwikkelen, samen met de hashtag #caredownthere, creëerde de RCA Newsroom, diverse video’s waarin verschillende duo’s open en vrij diverse onderwerpen rond intieme hygiëne bespraken, met Saforelle als de expert in kwestie. Deze content werd via de kanalen van Saforelle gedeeld.

16 influencers werden eveneens door RCA verrast met een teasertestpakketje. Om nieuwsgierigheid bij hun volgers op te wekken postten ze een foto met een hartje voor de intieme zone, met de dag erna hun open visie op de verzorging voor de intieme zone en hoe zij hierover communiceren met familie en vrienden. De dialoog was gestart, en werd gretig gedeeld door volgers en fans. Zo zorgen authentieke merkverhalen voor authentiek engagement.

Voor meer informatie:

RCA I Wenche Janssens I account manager I wenche@rca.be I 0477 94 95 90
RCA I Tom Van den Bergh I CEO I tom@rca.be I 0496 636 066

 

Over RCA

Bringing bright people together.  

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy  samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen al wat nodig is, zolang het juist is.

RCA
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt